TVP 11 - pozwól że wyjaśnię
Spadkobiercy geniuszu i telepatia oszustów


 

PALACZOM KU PRZESTRODZE

TELEPATIA

FANTOM

MASA I GRAWITACJA

ANTYMATERIA

Spójrzmy na dodawanie energii atomowi w wyniku, której nabiera on prędkości względem otoczenia.

 

W WYNIKU ROZPĘDZANIA SIĘ ATOMU SPOWALNIAJĄ JEGO ORBITONY.

DNA WZÓR



TEORIA NIEDOPUNKTU


 
   
 

MOJE ZDROWIE - RAK - GUZ SIĘ POWIĘKSZYŁ

BRUDNOPIS

ATOM DO TEORI NIEDOPUNKTU



 





OPĘTANIE – EGZORCYZMY

 

O MNIE – PO PROSTU JA 

   

 

TECHNICZNA EWOLUCJA RÓWNOLEGŁA

 

PREZYDENT USA

 

U PANA BOCA ZA PIECEM

 

PROJEKCJA PSYCHIATRYCZNIE

 

WIDZIEĆ WNĘTRZE CIAŁA

 

JAN ŻABIŃSKI – EWOLUCJA ZOO

 

 

STAROŻYTNI KOSMICI


 

EKO PRĄD

 

PODGRZEWANIE HOT DOGA

 

ALKOHOL Z LIŚCI KLONU

 

NATURALNY BURSZTYN UZYSKANY W SZTUCZNY SPOSÓB

 

 

CUD”


 

SKĄD SIĘ BIERZE POPYT NA MIESZKANIA – KOVID – MŁODZI BŁAGAM OSTROŻNIE

 

KOVIDOWA BAŃKA SPEKULACYJNA

 

KORONA TEORIA SPISKOWA

 

KORONA PO RAZ KOLEJNY

 

DEPRESJA UBOCZNY SKUTEK KOVIDA

 

TO JUŻ NIE TEORIA SPISKOWA – TO FAKTYCZNY SPISEK

 

ROZRUCH W EUROPIE Z POWODU KOVIDA

 

KOVID – CZYLI ZABAWA W NIESKOŃCZONOŚĆ

 

JESZCZE JEDNA Z PRAWD O KOVIDZIE

 

 

TELEPATYCZNIE W DEPRESJĘ – KTO NAS W NIĄ WPĘDZA ?

 

NIEBEZPIECZEŃSTWA KTÓRE WIDZĘ

 

 

DUDA I SUTKOWSKI

 

SYLWESTER KURSKIEGO

 

SUTKOWSKI KLAKIEREM WŁADZY

 

 

KORONA – RAK – POHP -

 

REGENERACJA PŁUC PO POHP – CZY TO MOŻLIWE ?

 

 

OWCE BEZ PASTERZA 1 – WSPÓLNOTA CHRZEŚCIJAŃSKA PUŁAWSKA

 

OWCE BEZ PASTERZA 2 – WSPÓLNOTA CHRZEŚCIJAŃSKA PUŁAWSKA

 

WSPÓLNOTA CHRZEŚCIJAŃSKA PUŁAWSKA – DOKTOR SOLFERIUS

 

BIBLIA SENS SŁÓW

 

BIBLIA SENS SŁÓW – TESTAMENT

 

OWCE BEZ PASTERZA

 

PASTOR LESZEK

 

CZY BÓG ISTNIEJE ?

 

 

W CO NAPRAWDĘ GRA ŚWIAT

 

NIEMCY CHCĄ ZREZYGNOWAĆ Z BOMBY JĄDROWEJ NA SWOIM TERYTORIUM

 

WSTĄP DO WOJSKA POLSKIEGO

 

RODEM Z PRL-u – WYKORZYSTYWANIE NASZEJ LUDZKIEJ NAIWNOŚCI

 

DOSTĘP DO GRANICY BĘDĄ MIELI W PRAKTYCE TYLKO DZIENNIKARZE TVP

 

MAZOWIECKI PRZED KAMERAMI - ( w podtekście „telepatia” )

 

RZĄDZĄCY

 

 

SŁUŻBY SPECJALNE – czy posługują się tym zjawiskiem

 

 

W CO GRAJĄ NIEMCY ?

 

PRAWDZIWE PRZYCZYNY SYTUACJI NA BIAŁORUSI

 

CZY GROZI NAM WYJŚCIE Z UNII EUROPEJSKIEJ ?

 

 

PRZYPOMNIENIE – TROCHĘ HISTORII – KUKLIŃSKI – o mnie także

 


PANIKA ENERGETYCZNA

 

CO TO JEST GENIUSZ

 

GENIUSZ KONTAKTUJE SIĘ Z OBCYMI

KLONÓWKA LIŚCIASTA - kliknij

 

Liście klonu poryte są jakby słodkim przeźroczystym lukrem.

 

Alkohol robi się c cukru. Wpadłem na pomysł aby w bardzo niekonwencjonalny sposób wytworzyć z tego alkohol.

 

Włóżmy liście rosnące na drzewie w torebkę foliową. Spowoduje to po ogrzaniu promieniami słońca parowanie. W torebce zbierze się woda. Dodajmy woda z cukrem.

 

Teraz podajmy to działaniu drożdży. Uzyskamy bardzo słaby w stężeniu alkohol. Teraz poddajmy to destylacji ale nie klasycznie, czyli mocnym podgrzewaniu a stwórzmy podciśnienie. To spowoduje że temperatura parowania będzie niższą.

 

Chodzi o to aby uzyskać parowanie w warunkach prawie naturalnych, po podgrzaniu tego promieniami słońca. W ten sposób pozyskany produkt będzie miał zupełnie inny smak niż klasyczny.

 

 

Myślę że to może być dość drogie. Polecam takie nie konwencjonalne działania.

 

Ponadto drożdże można wykorzystać te naturalne znajdujące się w przyrodzie.

 

Mówi się, że łąka to apteka. Zatem można podobnie zadziałać na roślinność łąkową. Oczywistym jest że proces będzie bardziej pracochłonny z uwagi na ilość cukru zawartego w takiej roślinności.

 

Procesy starzenia. Wiski poddaje się leżakowaniu w dębowych beczkach. Czy możne przyśpieszyć taki proces bez szkody dla jakości trunku ?

 

Wpadłem na kilka pomysłów które mogą pomóc w tym temacie.

 

Pierwszy z nich to „wędzenie” alkoholu.

Chodzi o to aby napowietrzać taki alkohol dymem z drewna dębu, być może i jego liśćmi.

Należy to czynić jak natlenianie wody w akwarium

 

W drogich restauracjach, tych wyjątkowo dbających o smak i jakość produktów stosuje się do gotowania ultradźwięki. Powoduje to uzyskanie głębi smaku bez potrzeby mocnego podgrzewania, które powoduje jego utratę. Tylko nie liczni z nas wiedzieli, że tak się postępuje w wysokojakościowych restauracjach. Gdyby tak użyć ultradźwięki do starzenia się alkoholu.

 

Aby czytelniku pobudzić twoją wyobraźnię poniżej masz linki do artykułów wyjaśniających jak powstaje galareta winna i dlaczego mimo takiej samej mocy procentowej jest ona w skutkach na organizm bardziej „mocną”. Masz tu również link to opisu skonstruowania małej jak ją nazwałem towarzyskiej destylarki która powoduje destylowanie z puszki piwa. Może być nawet przeterminowanego. To będzie coś w rodzaju wiski. Początkowy proces jej produkcji jest identyczny z procesem produkcji piwa.

NAJCIEKAWSZE JEST TO ŻE CZYNISZ TO W PEŁNI LEGALNIE. KUPUJĄC PIWO ZAPŁACONA ZOSTAŁA JUŻ AKCYZA. UZYSKUJESZ PRAKTYCZNIE TYLE SAMO ALKOHOLU. TYLE SAMO BO WPRAWDZIE BĘDZIE GO MNIEJ ALE ZA TO BĘDZIE BARDZIEJ STĘŻONY. BILANS WYJDZIE NA ZERO.

 

CDN

RDAGJĄCY STRONĘ IRENEUSZ BORYCKI